«اقتصاد خلاق در حوزه هنرهای تجسمی» در گالری ایده بررسی می شود
گالری ایده نشست «اقتصاد خلاق در حوزه هنرهای تجسمی» را با حضور مرتضی کاظمی، معاونت اسبق وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سمیه رمضان ماهی و کیانوش معتقدی، پژوهشگر و منتقد هنری وآرش سلطان علی را پنج شنبه ۲۶ بهمن ماه برگزار می کند.
به گزارش روزنه هنر، موسسه فرهنگی هنری ایده به بهانه برگزاری نوزدهمین حراج تهران، ویژه آثار هنر کلاسیک و مدرن ایران، موضوع «اقتصاد خلاق در حوزه هنرهای تجسمی» را به نقد و بررسی میگذارد.
نشست «اقتصاد خلاق در حوزه هنرهای تجسمی» با حضور مرتضی کاظمی، معاونت اسبق وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سمیه رمضان ماهی و کیانوش معتقدی، پژوهشگر و منتقد هنری وآرش سلطان علی گالری دار و مدرس حوزه بازار هنر به منظور بررسی تاثیرات نوزدهمین “حراج تهران” در بخش هنر کلاسیک و مدرن ایران بر اقتصاد خلاق و ارزش های فرهنگی در تولید، توزیع و مصرف اقتصادی هنر برگزار میشود.
مفهوم اقتصاد خلاق در حوزه هنر میتواند عامل رشد اقتصادی و اجتماعی جامعه هنری شود که ناشی از فعالیت خلاق ذهن و پردازش فکر هنرمند است. اگر اقتصاد خلاق از اقتصاد کلاسیک پیشی بگیرد دوستی با طبیعت و محیط زیست بیشتر شده و استعداد خلاق در جهت اهداف تجاری به کار برده میشود. حضور در این نشست برای کلیه دست اندرکاران و علاقمندان حوزه اقتصاد هنر آزاد است.
بسیاری از منتقدان اتهام پولشویی را به حراج تهران مطرح میکنند که به نظر میرسد نه عنوان حراج را به درستی شناخته اند نه پولشویی را.
گالری ایده به عنوان موسسهای دغدغهمند که بار فرهنگ و هنر را به دوش میکشد تاکنون نشستها و گفتگوهایی را درمورد حراج تهران و اقتصاد هنر برگزار کرده است.
از طرفی اقتصاد هنر زیرمجموعه ای از نهادی بزرگتر به نام اقتصاد فرهنگ است که با جامعه، هنرمند، گالریدار، مخاطب، دولت و سیاست در ارتباط است. گالری ایده در این سلسله نشستها، می کوشد تا هم به ضرورت هنر و مقوله زیباییشناسی، هم جنبه اقتصادی و مارکت هنر و هم به فرهنگ اقتصاد بپردازد.
این نشست ساعت ۱۶ روز پنج شنبه ۲۶ بهمن ماه در گالری ایده برگزار می شود و حضور دراین نشست برای علاقه مندان آزاد است.
گالری ایده در خیابان کریم خان زند، خیابان سنایی، کوچه هجدهم، شماره ۲۶ واقع شده است.