سینما

رابین ویلیامز با چه شرطی در فیلم ها بازی می کرد؟

روزنه هنر- امید غیاثوند
برای برخی بازیگران، ستاره بودن یا ستاره ماندن در سینما چندان مهم نیست و پشت این ظاهر فریبنده، به ارزش های انسانی بیش از شهرت اصالت می دهند.
رابین ویلیامز را باید از جمله چنین بازیگرانی برشمرد که با وجود رسیدن به قله های موفقیت بازیگری، هیچ گاه از رسیدگی به امور خیریه و دستگیری از فقرا و بی خانمان ها غافل نشد و وقت و هزینه های بسیاری صرف آن کرد.
این بازیگر با وجود کارنامه متنوع بازیگری و پر ارزش، به خاطر ایفای نقش های طنز و مهارت بی نظیر در استندآپ کمدی شناخته می شود و شاید کمتر کسی بداند رابین ویلیامز طی چهار دهه فعالیت در سینما، بدون درج یک شرط در قراردادهای کاری سینمایی، هرگز مقابل دوربین نمی رفت.
بر اساس این شرط در قرارداد کاری رابین ویلیامز، این موضوع تضمین می شد که کمپانی تولید کننده فیلم، حداقل ۱۰ فرد بی خانمان را استخدام کند.
بر اساس این شرط مندرج در قراردادها طی چهار دهه فعالیت حرفه ای رابین ویلیامز، بیش از ۱۵۰۰ بی خانمان با کسب شغل، غذا و پول، از بی خانمانی نجات یافته بودند.
البته این یکی از همه اقدامات انساندوستانه رابین ویلیامز بود.
وی سالها پیش نیز به همراه ووپی گلدبرگ و بیلی کریستال همکاران طناز خود با راه اندازی یک ویژه برنامه تلویزیونی به نام «امداد طنز ایالات متحده آمریکا» به جمع آوری کمک برای بی خانمان ها و فقرا پرداخت.
رابین ویلیامز، ووپی گلدبرگ و بیلی کریستال در این ویژه برنامه که از سال ۱۹۸۶ تا ۲۰۰۶ از شبکه «اچ بی او» پخش می شد، با دعوت از سیاستمداران و چهره های مشهور، آیتم های مختلف شامل استندآپ کمدی و موسیقی زنده را اجرا می کردند.
اما در خلال این ویژه برنامه نیز بصورت مستندوار به مشکلات زندگی واقعی بی‌خانمان ها با هدف آگاهی بخشی از واقعیت‌های تلخ زندگی آنان پرداخته می شد.
رابین ویلیامز، ووپی گلدبرگ و بیلی کریستال طی ۲۰ سال فعالیت در برنامه «امداد طنز ایالات متحده آمریکا» توانستند ۸۰ میلیون دلار برای بی خانمان ها و فقرا جمع کنند.
رابین ویلیامز که به «بامزه‌ترین مرد زنده جهان» شهرت یافته بود، با وجود موفقیت در حرفه و نیز فعالیت های خیریه، از افسردگی شدید رنج می برد و در نهایت پایانی تلخ برای زندگی شیرین خود برگزید.
۱۱ اوت ۲۰۱۴ پیدا شدن جسد حلق آویز شده رابین ویلیامز ۶۳ ساله، مردم آمریکا در بهت فرو برد.
بیلی کریستال پس از شنیدن خبر مرگ همقطار دیرین خود گفت: رابین ویلیامز مردی با قلب بسیار بخشنده بود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا