فرهنگ و جامعه

معرفی برگزیدگان سه بخش جشنواره چندرسانه‌ای میراث فرهنگی

اختتامیه شباهنگ شعر و موسیقی سومین جشنواره چندرسانه‌ای میراث فرهنگی در سعدیه شیراز برگزار شد و برگزیدگان سه بخش «رادیو»، «تلویزیون» و «شعر و موسیقی»  معرفی و تجلیل شدند.

به گزارش روزنه هنر، بر اساس رای هیات داوران سومین جشنواره چندرسانه‌ای میراث فرهنگی در بخش شعر، لوح افتخار به فرشته محمدی برای شعر «ایران من» و علیرضا اوجی برای «یار عاشقون» رسید.

تندیس و لوح افتخار بخش شعر نیز به جلیل قیصری برای «چَرچی» (دوره گرد) تعلق گرفت.

بر اساس آرای هیات داوران در بخش نماهنگ لوح افتخار به مسعود مفیدی برای «هوودی» و عزیز تنها و غلامحسین غفاری برای «موسی و شبان» تعلق گرفت.

سمن رخ صهبانی‌نیا نیز موفق شد با نماهنگ «آغ چادرلار» تندیس و لوح افتخار بخش نماهنگ جشنواره را از آن خود کند.

در بخش موسیقی لوح افتخار به مرتضی گودرزی برای قطعه «بهار جان‌ها» و مصطفی دشتی برای قطعه «خواستگاری» اهدا شد و تندیس و لوح افتخار این بخش نیز به ایمان کریوند برای «شیرعلی مردون» رسید.

هیات داوران سومین جشنواره چندرسانه‌ای میراث فرهنگی در بخش پادکست رادیویی، لوح افتخار جشنواره را به حمیدرضا نوروزی برای قطعه «سفر گپ» و بردیا بهرام‌نژاد برای قطعه «می مه» اهدا کنند.

در بخش برنامه‌های ترکیبی رادیو نیز لوح افتخار بخش برنامه‌های ترکیبی رادیو به هانیه پیرامی برای «گل گندم گل آلو» اهدا شد و الهام کشوری موفق شد برای «واسونک‌های شیرازی» تندیس و لوح افتخار بخش برنامه‌های ترکیبی رادیو را از آن خود کند.

هیات داوران جشنواره در بخش رادیویی، لوح افتخار بخش نمایش رادیویی را به آرش جمال‌الدینی برای اثر «مگر می‌شود بی‌چراغ» اهدا کرد و تندیس جشنواره و لوح افتخار این بخش نیز به مجتبی طالبی برای اثر «سه تیکه دل» تعلق گرفت.

بر این اساس لوح افتخار بخش مستند رادیویی به محمد مهدی رکنی حسینی برای مستند «مردی که قرار نبود رئیس‌جمهور شود» تعلق گرفت و رضا سلیمانی برای مستند «زخمه‌های عاشقی» تندیس و لوح افتخار این بخش را به دست آورد.

هیات داوران بخش تلوزیونی در بخش نماهنگ تلویزیونی، لوح افتخار این بخش را به منیژه شیخ برای نماهنگ «سوچن» اهدا کرد و تندیس و لوح افتخار این بخش نیز به علیرضا لوایی برای نماهنگ «دماوند» رسید.

در بخش مستند تلویزیونی، لوح افتخار نصیب ادریس ناصری برای مستند «همیل و ممیل» و محسن عباسی سرچشمه برای مستند «تنورسازی» شد و تندیس و لوح افتخار بخش مستند تلویزیونی نیز به سید علی غمخواری برای مستند «دریک» تعلق گرفت.

در بخش تلویزیونی، لوح افتخار بخش گزارش خبری، گفتگو و ترکیبی تلویزیونی به سیده نازنین میرطاهری برای اثر «شکوه هنر و معماری ایرانی»، امیر مزرعتی نوش‌آبادی برای اثر «بومیران قنات بهاباد»، مشتاق رئیسی برای اثر «قنات کولگ» و کاظم دهقانی اشکذری برای اثر «او هنوز می‌خواند» رسید.

تندیس و لوح افتخار بخش گزارش خبری، گفتگو و ترکیبی تلویزیونی نیز به سوگل دانائی برای اثر «قصه میدانی که به آرزویش نرسید» تعلق گرفت.

هیات داوران سومین جشنواره چندرسانه‌ای میراث فرهنگی در بخش پویانمایی لوح افتخار جشنواره را به علی نیکوکار برای اثر «شهر خدا» اهدا کرد و تندیس و لوح افتخار این بخش نیز به میترا عبدی برای اثر «قالی پرنده» از مجموعه «روباه کلک خروس زیرک» رسید.

بر این اساس، لوح افتخار بخش داستانی، سریال و نمایش خانگی تقدیم شد به راد نژادفتحی برای اثر «اوسونا» تعلق گرفت و حسن نجفی کارگردان سریال «جلال» نیز موفق شد تندیس و لوح افتخار بخش داستانی، سریال و نمایش خانگی را کسب کند.

منبع: ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا