استعدادیابی به سبک «بگوبخند»
استعدادیابی همواره یکی از دغدغههای رسانه ملی بوده و در این زمینه در سالیان متمادی، برنامه های مختلفی از شبکههای مختلف سیما پخش شده است.
به گزارش روزنه هنر، همه این برنامهها هرکدام سهمی در بروز و ظهور استعدادها داشتهاند اما اینروزها پس از وقفهای چند ساله، شبکه نسیم با «بگوبخند»در بخش استعدادیابی پیشتاز دیگر شبکهها شده است.
«بگوبخند» در فصل سوم با انتخاب ۴ بازیگر و قرار دادن آنان در موقعیتهای بداهه، تلاش کرده علاوه بر خلق لحظات شاد و مفرح و جذاب برای مخاطب، فضایی رقابتی بین استعدادهای جوان ایجاد می کند.
از طرفی سوژهیابی خوب و گزنده در این برنامه از جمله گریز به وضعیت سلامت، حمل و نقل و مواردی از این دست، «بگوبخند» را به یکی از برنامههایی تبدیل کرده که با کلام طنز، نقدهای خود را در چارچوب درست بیان می کند.
از نکات قابل تامل این برنامه اجرای خوب عبدالله روا است او که پیشتر با طنزهای فوتبالی به عرصه اجرا ورود کرده و در ذهن مخاطبان ماندگار شده با کلام بداهه و طنز خود در قرار دادن استعدادها در موقعیتهای غیر قابل پیش بینی اجرای بسیار درخشانی داشته است. روا علاوه بر کلام طنز، نشان داده از مجریان با سواد و البته متبحر در اجرا است.
«بگوبخند» همچنین در استنداپها از برنامههای پیشرو در صدا و سیما محسوب میشود چراکه سوژههای انتخاب شده بیشتر اجتماعی است و از این منظر «بگوبخند» چند گام جلوتر از برنامههایی همچون «خندوانه» است.
بخش مسابقه و گیم از جمله دیگر بخشهای جذاب «بگوبخند» محسوب میشود؛ در این بخش رقابتهای غیر قابل پیش بینی علاوه بر نشاندن لبخند بر لب مخاطب، رقابتی جدی را شکل میدهد.
بدون شک «بگوبخند» یکی از پربازدیدترین برنامههای تلویزیونی است که در فصل سوم توانسته برای مخاطب خود، با نوآوری، بخشهای جدیدی را به ارمغان بیاورد و این امر موجب شده «بگوبخند» علاوه بر برندی برای گذران اوقات خوش از سوی مخاطب، یه عنوان برنامه استعدادیابی متفاوت شناخته شود.