موسیقی و تجسمی

گالری‌های تهران آخر هفته میزبان چه نمایشگاه‌هایی است؟

به گزارش روزنه هنر، ایسنا نوشت: گالری‌های تهران در روزهای پایانی هفته همچنان میزبان نمایشگاه‌ها هستند و آخر هفته فرصت مناسبی برای بازدید از آثار هنرمندان تجسمی است که هر کدام با انگیزه‌ای دست به خلق یک اثر می‌زنند.

«دنیای موازی / ضد کابوس» 

«دنیای موازی / ضد کابوس» عنوان نمایشگاهی از آثار ارسیا مقدم است. آثار این هنرمند در گالری هما واقع در تهران، خیابان کریم خان زند، خیابان سنایی، کوچه چهارم غربی، پلاک ۸، واحد یک روی دیوار رفته است. این نمایشگاه پنجشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ آغاز شده و تا جمعه ۱۲ خرداد ۱۴۰۲ ادامه خواهد داشت.

«شکوه بیداری»

«شکوه بیداری» نام نمایشگاهی است که جمعه این هفته آغاز می‌شود. شکوه بیداری نمایشگاهی انفرادی است از آثار محسن احمدوند که در گالری اعتماد ۱ واقع در تهران، میدان هفت تیر، مفتح جنوبی، بن بست شیرودی پلاک ۲۵ برپا می‌شود. بازدید از این نمایشگاه از روز جمعه ۵ خرداد ۱۴۰۲ تا سه شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ امکان‌پذیر خواهد بود.

«یک کلمه یک کلمه»

«یک کلمه یک کلمه» نمایشگاهی از آثار امیرحسین شهنازی است. نمایش آثار او از روز جمعه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ در گالری پروژه‌های آران آغاز شده و تا جمعه ۱۲ خرداد ۱۴۰۲ ادامه خواهد داشت. برای بازدید از این نمایشگاه باید به تهران، خیابان نوفل لوشاتو کوچه لولاگر پلاک ۵ مراجعه کرد.

«جریان فاصله»

«جریان فاصله» نام یک نمایشگاه انفرادی است. این نمایشگاهِ رو به اتمام، آثاری از کیمیا دهقان را به نمایش گذاشته است. نمایشگاه آثار او در گالری زیرزمین دستان برگزار شده و واقع در تهران، خیابان فرشته، خیابان بیدار، پلاک ۶ است. این نمایشگاه جمعه (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲) برپا شده تا جمعه ۵ خرداد ۱۴۰۲ ادامه خواهد داشت.

«کافه‌ئین»

«کافه‌ئین» نام نمایشگاهی گروهی است که روز جمعه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ افتتاح شده و امکان بازدید از آن تا سه شنبه ۹ خرداد ۱۴۰۲ فراهم است. این نمایشگاه با آثاری از بهمن بروجنی، ویدا جیلانچی، رامین حفیظی، کامبیز درم‌بخش و یزدان سعدی به روی دیوار رفته است. برای بازدید از این نمایشگاه باید به گالری ثالث واقع در تهران، کریم خان زند بین ایرانشهر و ماهشهر شماره ۱۴۸ سر زد.

«Internal Structure of the Heart»

«Internal Structure of the Heart» نام نمایشگاهی از آثار آنیتا هاشمی مقدم، سوگل احدی، نازنین اهری پور، درسا بسیج، نجمه پاشایی، شیلا پیران، بی‌بی تبریزی، صراحی رفعتی، پانیذ سهرابی، کژال فخری، شیرین فخیم، سارا قدس و اوریا محمودی است. این نمایشگاه پنج خرداد آغاز شده و بازدید از آن جمعه ۲۶ خرداد ۱۴۰۲ در گالری سو امکان‌پذیر است. برای مراجعه به گالری سو باید به خیابان ویلا، خیابان سمیه، خیابان پورموسی، شماره ۳۰ رفت.

«خانواده معمولی چیزهای عجیب»

«خانواده معمولی چیزهای عجیب» با آثاری از مهرداد جعفری به گالری باوان رفته است. این گالری در تهران، خیابان مطهری، خیابان لارستان، خیابان عبده، پلاک ۷ واقع شده است. این نمایشگاه جمعه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ آغاز شده و نمایش آن تا دوشنبه ۱۵ خرداد ۱۴۰۲ ادامه دارد.

«قصه‌ی راه‌آهن: فصل وقت‌کشی»

«قصه‌ی راه‌آهن: فصل وقت‌کشی» هم عنوان نمایشگاهی انفرادی است که از آثار سورنا پتگر بر پا شده است. این نمایشگاه جمعه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ افتتاح شده و تا دوشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ ادامه خواهد داشت.

برای بازدید از این نمایشگاه باید به گالری دلگشا واقع در تهران، خیابان انقلاب، خیابان دوازدهم فروردین، کوچه نوروز، پلاک ۱۷ مراجعه کرد.

«در مجاورت باغ»

«در مجاورت باغ» نمایشگاهی انفرادی از آثار سهیلا آهنگری است. این نمایشگاه در نگارخانه آریا واقع در تهران، خیابان ولیعصر، بالاتر از سه راه عباس آباد، کوی زرین، پلاک ۱۰ به نمایش گذاشته شده است. افتتاحیه آن روز جمعه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ بوده و تا سه شنبه ۹ خرداد ۱۴۰۲ ادامه خواهد داشت.

«صدای بیابان-نجوای گل‌ها»

«صدای بیابان-نجوای گل‌ها» نمایشگاهی است از آثار شیرین اتحادیه که این روزها در گالری ویستا واقع در تهران، خیابان مطهری، خیابان میرعماد، کوچه دوازدهم، پلاک ۱۱ برپاست. آثار او جمعه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ بر روی دیوارهای گالری رفته و تا جمعه ۱۲ خرداد ۱۴۰۲ بر جای خود باقی خواهد ماند.

«چشم انداز»

«چشم انداز» عنوان نمایشگاهی گروهی است از آثار یوشا بشیر، جاکوبو پاگین، هما دلورای، علی‌اکبر صادقی، هدی کاشیها و علی میرعظیمی؛ این نمایشگاه روز جمعه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ افتتاح شده و تا جمعه ۲۶ خرداد ۱۴۰۲ ادامه خواهد داشت.

این نمایشگاه در گالری مدار موازی واقع در تهران، خیابان حافظ، نرسیده به چهار راه کالج، نبش کوچه بامشاد، پلاک ۴۰۹ برپاست.

«وفور آب ندرت آب»

«وفور آب ندرت آب» نام نمایشگاهی از آثار تانیا اصل است. این نمایشگاه روز جمعه ۵ خرداد ۱۴۰۲ آغاز خواهد شد. برای بازدید از آثار این هنرمند باید به گالری ایوان واقع در الهیه، خیابان مهدیه، خیابان جبهه، کوچه لسانی، بن‌بست حمید، شماره ۱ مراجعه کرد.

«آیرونی» 

«آیرونی» نیز نمایشگاهی است که جمعه این هفته در گالری اعتماد ۲ افتتاح می شود. علیرضا الهی در این نمایشگاه آثار خود را برای بازدید گذاشته است. از روز جمعه ۵ خرداد ۱۴۰۲ تا سه شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ می‌توان از این نمایشگاه بازدید کرد. اعتماد ۲ در تهران، میدان هفت تیر، مفتح جنوبی، بن بست شیرودی پلاک ۲۵ واقع شده است.

«تامآی (ماه کامل)»

«تامآی (ماه کامل)» نمایشگاهی گروهی است از آثار چند هنرمند؛ این نمایشگاه در جمعه ۵ خرداد ۱۴۰۲ افتتاح می‌شود و تا جمعه ۱۲ خرداد ۱۴۰۲ ادامه خواهد داشت. برای بازدید از این نمایشگاه باید به گالری شریف واقع در میدان قدس، خیابان شریعتی، کوچه ماهروزاده، پلاک ۱۱ مراجعه کرد.

«راه‌ها و گل‌ها گم می‌شوند»

«راه‌ها و گل‌ها گم می‌شوند» نمایشگاهی انفرادی است از آثار وحید محمدی؛ این نمایشگاه جمعه ۲۲ اردیبهشت افتتاح شده و تا جمعه ۱۲ خرداد ۱۴۰۲ ادامه خواهد داشت. این نمایشگاه در بنیاد لاجوردی برپاست و برای سر زدن به آن باید به آدرس تهران، خیابان کریمخان، خیابان نجات‌الهی‌(ویلا)، خیابان سپندشرقی، پلاک‌۲۰، ساختمان ۳۲ مراجعه کرد.

«رویاهای قرنطینه»

«رویاهای قرنطینه» نمایشگاهی انفرادی است از آثار علی خسروی؛ این نمایشگاه جمعه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ افتتاح شده و تا پنجشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۲ ادامه خواهد داشت.

«رویاهای قرنطینه» مجموعه‌ای است که این هنرمند در دوران پاندمی کرونا خلق کرده است. مجموعه‌ی«رویاهای قرنطینه» علی خسروی چند ویژگی دارد. نخست آن که تصویری از زندگی و رویا به ما می‌دهد؛ و این همان وجه جذاب و دلنشین زندگی است که از جامعه ما دور شده است. دوم، تصویری از زنان ایرانی  می‌دهد که در حالت‌های مختلف به تصویر کشیده شده‌اند.»

برای بازدید از این نمایشگاه باید به نگارخانه سهراب واقع در خیابان سمیه، قبل از رامسر، شماره ۱۴۲ مراجعه کرد.

«بی واک»

«بی واک» نام نمایشگاهی انفرادی از عکس‌های رها رشیدی‌پور است. او آثارش را از جمعه ۵ خرداد ۱۴۰۲ به گالری گالری عصر واقع در میرزای شیرازی شمالی، خیابان دلاویز، پلاک ۱۸ خواهد برد. بازدید از این نمایشگاه تا روز جمعه ۲۶ خرداد ۱۴۰۲ امکان‌پذیر است.

«رود جاری»

«رود جاری» هم عنوان نمایشگاه دیگری است که در گالری ژاله به نمایش گذاشته شده است. این نمایشگاه جمعه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ برپا شده و تا دوشنبه ۸ خرداد ۱۴۰۲ ادامه خواهد داشت. گالری ژاله در تهران، خیابان سمیه، بعد از خیابان مفتح، بن بست پروانه، پلاک ۴ واقع شده است.

آثار مژده اتراک، شیرین آزادی، هما توکلی، مینا دریجانی، علی اکبر شریفی، مهشاد صفوی، الناز عصری، مولود عکاف زاده، وحیده قنبری، عاطفه محمدپور، آزاده میرزایی و سودابه وطن پرست در این نمایشگاه قابل بازدید است.

در بخشی از بیانیه این نمایشگاه آمده است:

«اتفاقات تلخ و تجربه های سخت همیشه و در هر دوره ای وجود دارند، هر اتفاق فرصتی است برای بازیابی خویش، فرصتی برای تصمیمی جدید و شروعی دوباره. هنر به مثابه رودی جاری در طول تاریخ، حتا در سخت‌ترین روزهای جنگ و تاریکی جریان داشته است، در این روزگار تلخ نیز همچنان به مسیر خود ادامه خواهد داد و هیچ قدرتی یارای مقابله با آن را نخواهد داشت.»

«خنده‌های قابل پیش‌بینی، سوگواری‌های فراموش‌شده»

«خنده‌های قابل پیش‌بینی، سوگواری‌های فراموش‌شده» نمایشگاهی انفرادی از آثار ا.پ. هشیوار است. نمایش آثار او از روز جمعه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ آغاز شده و تا جمعه ۱۲ خرداد ۱۴۰۲ ادامه خواهد داشت. برای بازدید از این نمایشگاه باید به گالری‌ مریم فصیحی هرندی واقع در دروس، خیابان وارسته، کوچه مشایخی، پلاک ۱۱ مراجعه کرد.

«Resurrection»

«Resurrection» نمایشگاه انفرادی است که آثار مونا حسین‌زاده را به نمایش می‌گذارد. این نمایشگاه در طبقه دو گالری سو برگزار می‌شود. این گالری در خیابان ویلا، خیابان سمیه، خیابان پورموسی، شماره ۳۰ واقع شده است. این نمایشگاه جمعه ۵ خرداد ۱۴۰۲ آغاز می‌شود و تا جمعه ۲۶ خرداد ۱۴۰۲ ادامه خواهد داشت.

«لایه‌های ذهن»

«لایه‌های ذهن» نمایشگاهی از آثار رزیتا طاهری است. این نمایشگاه جمعه ۵ خرداد ۱۴۰۲ افتتاح شده و تا سه شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ ادامه خواهد داشت. برای بازدید از این نمایشگاه باید به گالری ریشه۲۹ واقع در الهیه، خیابان آقابزرگی، روبه روی بانک آینده، جنب بانک خاورمیانه، پلاک ۳۱ مراجعه کرد.

«بیرون از خانه»

«بیرون از خانه» نمایشگاهی گروهی از آثار مجسمه‌سازی است که توسط مریم کوهستانی گردآوری شده است. این نمایشگاه جمعه ۵ خرداد ۱۴۰۲ آغاز می شود و تا جمعه ۱۹ خرداد ۱۴۰۲ ادامه خواهد داشت. در این نمایشگاه آثاری از سرشین آتش‌افروز، مریم بهمنش، الهه حمیدی، سعیده رشیدی، مینا سراج، گلناز شایق، رعنا صنعتی، بهناز طنازی، نرگس غلام دولابی، نگار کریمی، کیمیا گرامی نژاد و فاطمه محمد بیگی قابل بازدید است.

برای بازدید از این نمایشگاه باید به گالری جاوید در میدان فاطمی، خیابان جویبار، خیابان زرتشت غربی کوچه یزدان، پلاک ۱۷، واحد یک سر زد.

«خاطرات وارونه»

«خاطرات وارونه» نیز عنوان نمایشگاه انفرادی دیگری است از آثار آربی کشیشیان که در گالری شیدایی بر پا شده است. این گالری در تهران، میدان هفتم تیر، میدان بهار شیراز، روبروی موزه عکسخانه شهر، پلاک ۱۴۹، واحد ۱ واقع است.

«خاطرات وارونه» جمعه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ آغاز خواهد شد و تا جمعه ۱۹ خرداد ۱۴۰۲ ادامه خواهد داشت.

«بازنگری»

«بازنگری» عنوان نمایشگاهی انفرادی و رو به اتمام از آثار داوود شهیدی است. این نمایشگاه جمعه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ آغاز شده و تا جمعه ۵ خرداد ۱۴۰۲ ادامه خواهد داشت.

آثار این هنرمند در «گالری با» به نمایش گذاشته شده است. برای بازدید از این گالری باید به آدرس تهران، بلوار ارتش غرب بعد از محلاتی خیابان بهاران بن بست نسترن پلاک ۱ ساختمان مدرن پلازا، واحد ۶۰۳ مراجعه کرد.

در بیانیه این نمایشگاه آمده است:

«این نمایشگاه مروری است بر گوشه‌ای از کارهای داود شهیدی که شامل برخی از کارهای به نمایش درنیامده از تجربه‌های نوجوانی‌اش، به عنوان آغازگر مقوله طنز هولناک یا بیان عرصه های کابوس در طنز گرافیک است. و برخی از کارهای کمتردیده شده از او در زمینه طرح مطبوعاتی در نشریات آزاداندیش بعد از انقلاب اسلامی است. داود شهیدی کی است؟»

«سوگ»

«سوگ» نمایشگاهی انفرادی است که جمعه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ آغاز شده و تا یکشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۲ ادامه خواهد داشت. «سوگ» آثاری از معصومه مظفری را به نمایش می‌گذارد.

این نمایشگاه در گالری بستان واقع در تهران- خیابان مطهری- خیابان لارستان- نبش بیست و دو- پلاک ۷۱ برپاست.

«در مقیاس nاُم»

«در مقیاس nاُم» نمایشگاه گروهی است از آثار هانیه زرگر و هانیه خدابنده‌لو که از جمعه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ آغاز شده و تا جمعه ۱۲ خرداد ۱۴۰۲ ادامه خواهد داشت. این نمایشگاه در گالری یافته واقع در دروس، خ یارمحمدی، بن بست طالقانی پ ۸ برپا شده است.

«سرچشمه ابدیت»

«سرچشمه ابدیت» نمایشگاهی از آثار مریم ایمان است. این نمایشگاه جمعه ۵ خرداد ۱۴۰۲ آغاز خواهد شد و تا جمعه ۱۹ خرداد ۱۴۰۲ ادامه دارد. برای بازدید از این نمایشگاه باید به گالری ایوان ۲ در خیابان مهدیه، خیابان جبهه، کوچه لسانی، بن‌بست حمید، شماره ۱ مراجعه کرد.

«فراموش‌شدگان»

«فراموش‌شدگان» عنوان نمایشگاهی از آثار فرشید ساتیاروند است. این نمایشگاه جمعه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ آغاز شده و تا سه شنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ ادامه دارد. در بخشی از بیانیه این نمایشگاه آمده است:‌

«در طبیعت فرم اندام‌ها با توجه به کارکردی که برای آن موجود دارد تکامل یافته است. در این مجموعه نقاشی، در جهت بیان احساساتِ سوژه و نقاش، رنگ‌ها، کارکرد اندام‌ها و به طور کلی فیگور، حالتی اغراق گونه گرفته‌اند.

مدتی قبل مدیر یک مرکز نگهداری از کودکان بی‌سرپرست و استثنایی بودم. رنج و درد کودکان فراموش شده‌ی این مراکز را استعاره‌ای از رنج، ناامیدی و بی پناهی انسان امروزی دیدم. همین موضوع سرآغاز پروژه‌ی حاضر شد. مجموعه «فراموش‌شدگان» با الهام از شرایط زندگی این کودکان خلق شده‌است.»

برای بازدید از «فراموش‌ شدگان» باید به گالری دوست در خیابان خرمشهر، خیابان عشقیار، خیابان چهارم، شماره ۴ رفت.

«میزانسن»

«میزانسن» آثار شهرزاد قاضی‌زاهدی را در گالری نیان به نمایش می‌گذارد. آثار این هنرمند از ۵ تا ۱۹ خردادماه در گالری نیان به نمایش قابل بازدید است.
در بخشی از توضیح درباره‌ آثار این نمایشگاه نوشته شده: «نقاش در این مجموعه در پی موقعیتی رفته که اساساً در آن انسان‌ها آگاهانه از زیست طبیعی و روزمره خود خارج می‌شوند و زیستی مصنوعی و برساخته را پیش می‌گیرند. اینجا پیچیدگی دو چندان است و هر نوع ثبت لحظه در یک دوگانگی قرار می‌گیرد؛ ثبت انسان چنان که خود هست؛ ثبت انسان چنان که می‌خواسته خود را بنماید. نشانه‌هایی چون تصنع‌های نمایش‌گون، پرده‌هایی که نمادین دو فضا را از هم تفکیک می‌کنند؛ لباس‌هایی که بین روزمره و برساخته در رفت و آمدند و حالت‌هایی انسانی که هم پیوندی با دیگر پیکره‌ها دارند و هم پیوندی با مخاطبی که این سوی قاب ایستاده و به او می‌نگرد.»

علاقه‌مندان می‌توانند از نمایش انفرادی «میزانسن» در روز جمعه، ۵ تا ۱۹ خردادماه در «گالری نیان» به آدرس میدان هفت تیر، خیابان مفتح جنوبی، خیابان تور، خیابان ورمزآبادی، بن‌بست ابهری و پلاک ۵ بازدید کنند.

«آپامه»

«آپامه» نمایشگاه نقاشی هنرجویان کتایون وطنی است که در فرهنگسرای اندیشه برگزار می‌شود. آثار نمایشی در این گالری، با تکنیک آکرلیک و کلاژ روی بوم خلق شده است.
نمایشگاه نقاشی گروهی «آپامه» تا روز پنجشنبه ۴ خرداد ماه در نگارخانه اندیشه ادامه دارد و پذیرای عموم مخاطبان خواهد بود. زمان بازدید از ساعت ۱۵ تا ۱۹:۳۰ است.‌

«موزه و معلولیت»

نمایشگاه «موزه و معلولیت» به مناسبت هشتمین سالروز موزه و معلولیت همزمان با روز جهانی موزه و هفته میراث فرهنگی برگزار می شود.

نمایشگاه کارتون «موزه و معلولیت» از تاریخ ۳ الی ۳۱ خرداد ماه سال جاری در خانه کاریکاتور ایران برگزار می شود.

خانه کاریکاتور ایران در خیابان دکتر شریعتی، تقاطع اتوبان شهید همت، خیابان داود گل نبی غربی، بعداز میدان احمدی روشن(کتابی) پلاک۴۴  واقع است.

 «آن پنج نفر»

نمایشگاه عکس «آن پنج نفر» شامل ۱۰۰ عکس از پنج عکاس جوان در دوران انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و جنگ بوسنی در حوزه هنری افتتاح می‌شود.

این نمایشگاه از سه‌شنبه ۲ تا ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ در روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۱۰ الی ۱۹ و در روزهای پنجشنبه و جمعه از ساعت ۱۵ الی ۱۹ در گالری خانه عکاسان ایران، واقع در حوزه هنری انقلاب اسلامی، خیابان سمیه تقاطع خیابان حافظ، میزبان علاقمندان خواهد بود.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا