رادیو و تلویزیون

قصه سفره ایرانی در مستند «ترنج»

مستند «ترنج» که قصه فرهنگ خوراک ایرانی از شمال تا جنوب را به تصویر می‌کشد، چهارشنبه ها و پنجشنبه ها حوالی ساعت ۱۸:۴۵ از شبکه دو سیما بازپخش می‌شود.

به گزارش روزنه هنر، مجموعه «ترنج» با موضوع فرهنگ و تاریخ خوراک در ایران روایتی از سنت‌های غذایی در مناطق مختلف کشور است. این مجموعه در هر قسمت به سراغ یکی از خوراکهای معروف سفرهای ایرانی رفته و داستان آن را از شمال تا جنوب به تصویر می کشد؛ موضوعاتی همچون چای و قهوه، خرما و نخ، نان و آب، آش، شهد و شکر، قند و نبات و … از جمله عناوین قسمت های متنوع این مجموعه است.

مستند «ترنج» به تهیه‌کنندگی محمد شکیبانیا و کارگردانی سام کلانتری تهیه و تولید شده است، چهارشنبه ها و پنجشنبه ها حوالی ساعت ۱۸:۴۵ از شبکه دو سیما بازپخش می‌شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا