تندیس طلایی جشنواره خوراک ارمنستان برای آشپزهای ایرانی
تندیس طلایی جشنواره پیوند فرهنگ و خوراک ارمنستان به گروهی از آشپزهای ایرانی رسید.
یکی از رویدادهای اخیر که در پیشبرد این روند تاثیرگذار بوده است حضور نمایندگانی از ایران در جشنواره پیوند فرهنگ و گردشگری خوراک ایران و ارمنستان یا «ناواساد» بود که در تاریخ ۱۹ مردادماه در شهر سیسیان ارمنستان برگزار شد.
میز گردشگری خوراک ایران به عنوان یکی از واحدهای تخصصی دفتر توسعه گردشگری داخلی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی توانست در این رویداد با حضور در ۱۴ رشته از جمله غذاهای سنتی، ملل، میوه آرایی، خوراک باستان، شیرینی و غیره، تندیس طلایی دومین جشنواره پیوند فرهنگ و گردشگری خوراک ایران و ارمنستان را از آن خود کند.
ناواساد را میتوان رویدادی برای پیوند فرهنگ و گردشگری میان ایران و ارمنستان توصیف کرد. این جشنواره که به منظور بیان سابقه دوستی ایران و ارمنستان و با نشان دادن اشتراکات فرهنگی، هنری و گردشگری دو کشور برپا شده، دارای بخشهای جذاب با عنوان جشنواره مسابقه آشپزی است. سرآشپزان و علاقهمندان به این حوزه با پخت و ارائه خوراکهای کهن دو کشور با شرکت در مسابقه و جشنواره نسبت به احیا و معرفی این خوراکها تلاش میکنند.